Vinor-Solar

Inverterek és kiegészítők értékesítése

A SolarEdge inverter lehetővé teszi, hogy egy okos napelemes rendszer tulajdonosaivá váljunk.

Megoldást nyújthat az eddig áthidalhatatlannak tűnő problémákra, legyen szó a napelem árnyékolásáról, többirányú tájolásról, vagy különböző modulok használatáról. A rendszer rugalmas, és bármikor tovább bővíthető.
HATÉKONYABB MŰKÖDÉS
Akár 25%-kal több energiát termel, mint egy hagyományos inverter.
BIZTONSÁGOS ÉS ELLENŐRIZHETŐ
Az egyedi monitoring rendszernek köszönhetően a termelés panelenként mérhető.
HOSSZÚTÁVON IS MEGBÍZHATÓ
Egy SolarEdge inverter évtizedeken át ingyen termeli a villamos energiát!

Mobirise
Mobirise

A Fronius inverter az egyik legjobban ismert inverter márka az országban, ami nem meglepő, hiszen Osztrák inverterről van szó.

 A származási ország már Önmagában ad egy bizonyos fokú garanciát a termék minőségét illetően. A gyár elődjét Günter Fronius alapította Pettenbach-ban Ausztriában 1945-ben. Első termékei az akkumulátortöltők és hegesztő transzformátorok voltak. Az 50-es évek elején megjelent a piacon egy állítható erősségű hegesztő transzformátorral, majd az ötvenes években több nagy jelentőségű technológiát vezetett be a piacra, mint az 50Hz-es akkumulátortöltő.

A SolaX inverterek legnagyobb előnye, hogy rendkívül rugalmas feszültség tartományban működnek üzemszerűen. 

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nagyon kevés napelemmel már el lehet kezdeni a telepítést és később bővíteni a rendszert. A felső tartományban pedig, szintén több napelemmel tud dolgozni mint a névleges teljesítménye.
A SolaX invertereket, automatikusan Wi-Fi modulokkal hozzuk forgalomba, így minden inverter termelése monitorozható extrém részletességig.

Mobirise
Mobirise

A Huawei vezető intelligens PV megoldásokat kínál, amelyek több mint 30 éves tapasztalatot hasznosítanak a digitális információs technológiában. 

Az AI és a Cloud integrálásával a Huawei számos új IKT-technológiát beépít a PV-be az optimális energiatermelés érdekében, ezáltal a naperőmű rendkívül hatékony, biztonságos és megbízható lesz az intelligens O&M és Grid támogatási képességekkel, és megalapozza a napenergia használatát fő energiaforrás.  A napenergia hasznosításának javításával a Huawei segített a lakosok millióinak és az ipar több százának energiaellátásában világszerte.
újítani és lehetővé tenni a megújuló energiák számára az egyes személyek, otthonok és szervezetek felhatalmazását.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT:

Ahhoz, hogy könnyedén el tudjuk kezdeni a közös együttműködést, szükségünk van az adataidra és az alábbi információkra: 

1. Név, E-mail cím, Mobil.
2. Mennyi a havi villanyszáma forintban vagy kilówattórában?   

© Copyright 2020 Designed with by: CCStudio - All Rights Reserved

Mobirise page creator - See here